Afvallen De Lutte

Afvallen bij F!TZONE De Lutte

De grootste kracht achter succesvol afvallen ben je zelf! Maar soms lukt het even niet. Wil jij wat kilo’s afvallen, afslanken of strakker in je vel zitten? Dan ben je bij F!TZONE aan het juiste adres en sta je er niet alleen voor!

Effectief afvallen

Graag kijken wij samen met jou, welke manier het best bij jou past. Een blijvend resultaat, zelf doen of gecoacht worden door deskundige en ervaren professionals, het is hoe jij het wilt. 

Met ons unieke zoneconcept hebben we voor elke doelgroep verschillende mogelijkheden om aan je vitaliteit te werken en/of af te vallen. Met een concreet plan dat ondersteund wordt door ons concept kunnen we gericht, maar in het tempo dat jij wenst, werken aan je gewicht en lichaam.


Inbody 270

Natuurlijk wil je weten of je resultaat boekt bij de doelen die je hebt gesteld. Belangrijk is het om op vaste momenten te meten waar je staat en vooral tot in detail te kunnen zien welke progressie je hebt behaald. F!TZONE beschikt over een zeer moderne en uitgebreide weegschaal om de lichaamssamenstelling te kunnen meten. De nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid van dit toestel is zeer hoog om een zo persoonlijk mogelijk advies te kunnen geven. De InBody 270 gaat verder dan alleen gewicht en geeft binnen een minuut een uitgebreid overzicht van de lichaamssamenstelling. Zo kan er een nauwkeurig advies gegeven worden op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. 

Daarnaast kan je direct na de analyse je resultaten terug zien in onze eigen, persoonlijke F!TZONE App. Alle leden kunnen exclusief gebruik maken van deze app en deze zeer geavanceerde meetapparatuur.Meld je aan voor de gratis dagpas bij F!TZONE De Lutte!

Wil je gebruik maken van de gratis dagpas bij F!TZONE De Lutte, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!