Gezonde(re) leefstijl!

Werken aan een gezonde(re) leefstijl in De Lutte

Bij Fitzone kun je werken aan een gezonde(re) leefstijl door consequent sporten toe te voegen aan je leefstijl. Om mooie resultaten te bereiken is het belangrijk om ook goed op je voeding te letten. Eet je wel genoeg? Eet je teveel? Of moet je eetwissels gaan maken?

Wij helpen je graag mee om je doelen te bereiken. Voor veel mensen gaat een gezonde(re) leefstijl gepaard met een aantal kg’s afvallen of in ieder geval vetmassa inwisselen voor spiermassa.

De grootste kracht achter succesvol afvallen ben je zelf! Maar soms lukt het even niet. Wil jij wat kilo’s afvallen, afslanken of strakker in je vel zitten? Dan ben je bij F!TZONE aan het juiste adres en sta je er niet alleen voor!

Effectief afvallen

Graag kijken wij samen met jou, welke manier het best bij jou past. Een blijvend resultaat, zelf doen of gecoacht worden door deskundige en ervaren professionals, het is hoe jij het wilt. 

Met ons unieke zoneconcept hebben we voor elke doelgroep verschillende mogelijkheden om aan je vitaliteit te werken en/of af te vallen. Met een concreet plan dat ondersteund wordt door ons concept kunnen we gericht, maar in het tempo dat jij wenst, werken aan je gewicht en lichaam.

Inbody 270

Natuurlijk wil je weten of je resultaat boekt bij de doelen die je hebt gesteld. Belangrijk is het om op vaste momenten te meten waar je staat en vooral tot in detail te kunnen zien welke progressie je hebt behaald. F!TZONE beschikt over een zeer moderne en uitgebreide weegschaal om de lichaamssamenstelling te kunnen meten. De nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid van dit toestel is zeer hoog om een zo persoonlijk mogelijk advies te kunnen geven. De InBody 270 gaat verder dan alleen gewicht en geeft binnen een minuut een uitgebreid overzicht van de lichaamssamenstelling. Zo kan er een nauwkeurig advies gegeven worden op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. 

Daarnaast kan je direct na de analyse je resultaten terug zien in onze eigen, persoonlijke F!TZONE App. Alle leden kunnen exclusief gebruik maken van deze app en deze zeer geavanceerde meetapparatuur.