Bodysupport

Wil jij graag een aantal kilo afvallen, ben je wel klaar met dieten en wil jij de stap zetten naar een gezondere leefstijl die goed vol te houden is? Nou dan ben je bij ons aan het goede adres. We willen je graag laten zien dat je met ‘normale’ gezonde voeding in combinatie met sporten/bewegen een levensstijl kunt hanteren die bij je past. 

Wat is nu ‘normale’ gezonde voeding?

Bij ons ga je leren om je ‘verbrandingsmotor’ te laten draaien, zonder dat je voedingsstoffen weg gaat laten uit je eetpatroon. Je gaat leren wat je lichaam nodig heeft om ervoor te zorgen dat de verbranding door blijft gaan en dat je anderzijds “normaal” kan blijven eten. We willen graag dat je verbranding zo hoog mogelijk is, zodat je lichaam niet heftig(er) reageert op een keer iets minder gezonde voeding. Waar bij (crash) diëten vaak mensen in een jojo effect komen.

Onze visie is dat de samenstelling van je gewicht ( dat bestaat uit lichaamsvocht, eiwitten, mineralen en vetten) veel belangrijker is dan alleen je totale gewicht. We gaan je leren dat alleen maar “afvallen” juist voor je lichaam op de lange termijn alleen maar averechts zal gaan werken. Het sterker maken van lichaam en het behoud van spierkracht is minstens zo belangrijk. Dit bereik je alleen door minder of anders te eten, maar ook door meer te bewegen en bewust te worden van een leefstijl die bij jou past. 

Onze inbody weegschaal weegt je niet alleen, maar geeft ook je vetpercentage, spiermassa en vetten om je organen weer. Aan de hand van deze gegevens krijg jij een voedingsschema. Dus dat is voor iedereen een persoonlijk voedingsschema, wat afgestemd is op jouw caloriebehoefte en lichaamssamenstelling. 

Waarin onderscheidt Fitzone zich van ander afval “races”?

  • Geen dieet, geen jojo –> nieuwe leefstijl met supermarktproducten.
  • Volwaardige voeding –> voldoende voedingsstoffen (gezondheidsraad)
  • Eenvoudige menu’s –> dus makkelijk vol te houden en gewoon met je familie kunnen eten
  • Optimale stofwisseling –> meer energie, geen hongergevoel en iedere 2,5 uur een eetmoment
  • Voedingsschema’s goed aan te passen aan je wensen –> maakt het programma mogelijk voor iedereen
  • Persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering –> werkboekje (optioneel)
  • Je doet het niet alleen!! –> wij begeleiden je graag, dus een persoonlijke coach
  • Menu’s op maat gemaakt –> lus je iets niet? Geen probleem er zijn andere opties genoeg.