Bedrijfsfitness De Lutte

Bedrijfsbootcamp/bedrijfsfitness

 

Naast het aanbieden van fitness voor leden biedt F!TZONE ook op maat gemaakte programma’s aan voor
bedrijven die hun personeel letterlijk in beweging willen krijgen.

Waarom zou je investeren in de gezondheid en vitaliteit van jouw werknemers?

§Minder (ziekte)verzuim dus kostenbesparing

§ Hogere productiviteit van werknemers omdat ze fitter en vitaler zijn

§ Hogere betrokkenheid van medewerkers

§ Beter imago en goed voor de sfeer binnen het bedrijf

§ Fiscaal aantrekkelijk en aftrekbaar 

Hoe werkt het?
F!TZONE kan op verzoek van het bedrijf 1 à 2 keer per week bootcamp en/of small group lessen verzorgen, waaraan medewerkers kunnen deelnemen. Dit kan zowel bij F!TZONE maar ook op locatie bij het bedrijf zelf, dit alles onder begeleiding
van een enthousiaste F!TZONE instructeur.

Het doel is dat werknemers plezier hebben in het bewegen. Dit bereiken we door leuke, gezellige en gevarieerde trainingen aan te bieden. Naast plezier zal samen sporten ook een positief effect hebben op collega’s onderling, doordat je tijdens het sporten ook bezig bent met teambuilding en samenwerkingsoefeningen. Het geven van deze Bootcamps kan tijdens, voor/na werktijd en in overleg met F!TZONE.

We trainen voornamelijk met eigen lichaamsgewicht, dumbbells, elastieken, kettlebells. In iedere training werken we aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

De trainingen zijn geschikt voor iedereen, je werkt op je eigen niveau. De trainers hebben genoeg ervaring om met iedereen rekening te houden en een gevarieerde en uitdagende training voor alle werknemers te maken.