Fysiotherapie De Lutte & Denekamp

Fysiotherapie

Heb je pijn of herstel je van een blessure? F!TZONE heeft een mooie samenwerking met Fysiopraktijk Berghuizen met vestigingen in De Lutte en Oldenzaal en fysiopraktijk Leferink in Denekamp. Beide praktijken bestaan uit een team van diverse specialisten die een aanvulling zijn op ons F!TZONE concept. Bij pijn of klachten regelen wij een directe doorverwijzing naar de betreffende praktijk. Of een specialist is aanwezig bij F!TZONE om ter plekke advies te geven, een afspraak te maken of zelfs de klachten te verhelpen. Daarnaast zullen de fysiotherapeuten klanten die aan het einde van hun behandeltraject staan bij de praktijk doorverwijzen en blijven begeleiden om binnen F!TZONE te werken aan een verder herstel of revalidatie traject. Door de korte lijnen en samenwerking vullen we elkaar aan en ontzorgen we onze klanten door doorverwijzingen in te plannen. Een groot voordeel is dat we wederzijds op de hoogte zijn van de klachten en daardoor een herstel traject op maat kunnen samenstellen. Door de combinatie van kennis (Fysiopraktijk Berghuizen) en beschikbaar hebben van faciliteiten (F!TZONE) is uitkomst van 1+1 samen 3!

Een mooi voorbeeld is dat onze eGYM een eigen op maat gemaakt revalidatie programma bevat waarin klanten begeleid worden door een medewerker van F!TZONE of Fysiopraktijk Berghuizen. Voor de klant is de eGYM een laagdrempelig concept dat voor alle leeftijden een geschikte methode is.

Meld je aan voor een gratis dagpas bij F!TZONE De Lutte!

Wil je gebruik maken van de gratis dagpas bij F!TZONE De Lutte, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!