Sportvasten + bodysupport

Ben je helemaal enthousiast geworden over het concept van de 10-daagse sportvasten? En weet je zeker dat je de 10 dagen met succes kunt volbrengen, dan maak je de ultieme switch van suikerverbranding naar vetverbranding. Maar dan komt het, hoe ga je daarna verder? Wat kan ik verbeteren in mijn voedingspatroon? Eet ik wel voldoende? Of ga ik juist in de avond meer snaaien omdat ik gedurende de dag te weinig goede voedingsstoffen binnen heb gekregen? 

De ervaren coaches van Fitzone helpen je graag bij een voedingspatroon dat bij je past. Na de 10-daagse helpen we je een maand lang op weg om te zorgen voor een beter voedingspatroon. Met iedere week een weegmoment en een voedingsschema aangepast aan jou caloriebehoefte leer je om lichaam te voorzien van de juiste brandstof zodat je lichaam geen suikerpieken (meer) heeft en in combinatie met krachttraining (EGYM) vet gaat verbranden.

Sportvasten voor Fitzoneleden  (€149,-) + 1 maand bodysupport (€50) = € 199,- voor een goede stap richting de beste versie van jezelf.

Voor vragen kunt u gerust mailen, bellen of appen. En langskomen mag natuurlijk ook altijd.