Personal training

Wil je afvallen? Sterker of fitter worden? Wil je graag individueel met een Personal Trainer werken aan jouw gezondheid? En tevens een  trainer die je stok achter de deur is?

Met personal training bij F!TZONE krijg je 45 minuten een training voor jouw op maat gemaakt. Zo behaal je sneller je trainingsdoel(en) op een manier die bij jou past.

Waarom sporten met een personal trainer?

Veel mensen beginnen met sporten omdat ze gezondere levensstijl willen, om je fitter en vitaler te voelen. In het begin gaat dit vaak best goed: je bent een trouwe bezoeker van de sportschool en traint hard voor je doelen. Toch merk je dat je na een tijdje de motivatie begint te verliezen en zie je steeds minder vooruitgang. Sporten met een personal trainer helpt je om nét dat beetje meer te geven, waardoor je een beter resultaat behaalt. Door één-op-één of één-op-twee  training van onze personal trainers bij F!TZONE zal je merken dat het makkelijker wordt om jouw doel te bereiken.

Hoe werkt het?

Doelstelling(en) bespreken à Met een intake gesprek zullen we een realistische doelstelling vastleggen en kijken op welke termijn deze haalbaar zijn. Door deze intake krijgen we bovendien meer inzicht in je leefstijl, gezondheid en sporthistorie. Voor sommige doelen zul je meer nodig hebben dan alleen training, hier zal de personal trainer je ook in adviseren.

Meten is weten à Met regelmatig meten houden we de doelstelling en de behaalde resultaten nauwlettend in de gaten. We gaan maandelijks een Inbody lichaamssamenstelling analyse maken om progressie te meten zodat we onze doelen en het trainingsschema hierop aan kunnen passen.

Private gym à Leden die bij ons een Personal Training programma volgen, bieden wij de mogelijkheid om in alle rust, eventueel buiten reguliere openingstijden te trainen met hun personal trainer om te werken aan je doel.

Commitment & vertrouwen à Deze begrippen vormen de basis de Personal Trainingen. Aandacht en een wederzijds vertrouwen vormen de basis van het beste resultaat, dit doen we door gericht te coachen, advies te geven meer dan 100% commitment te vragen om je doelen te behalen.

Maatwerk à Samen bepalen we hoe hoog we de lat leggen en bespreken we hoe snel en via welke route jij je doelen wilt behalen. Trainen we 1 keer of 2 keer per week? Binnen of buiten? Alles is hierin mogelijk. Daarnaast kunnen je helpen bij het opstellen van een gezond en passend voedingsschema.

Jij bent geschikt voor personal training als je:

  • Wel wil bewegen, maar er de tijd niet voor kunt vinden
  • Al vaker begonnen bent met sporten, maar nauwelijks resultaat zag
  • Te zwaar bent en op doktersadvies meer moet bewegen
  • Een drukbezette agenda hebt en graag aan de slag wilt met personal training in uw eigen woonomgeving
  • Vanwege privacy graag wilt sporten buiten de bestaande trainingsfaciliteiten om
  • Bij het sporten nog meer persoonlijke aandacht en professionele begeleiding verwacht
  • Graag afwisseling en maatwerk in trainingsprogramma’s wilt.

Meld je aan voor de gratis dagpas bij F!TZONE De Lutte!

Wil je gebruik maken van de gratis dagpas bij F!TZONE De Lutte, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!