Personal training

Personal training bij Fitzone

Waarom Personal Training?

Je hebt goede voornemens en weet dat je meer moet gaan bewegen. Maar de vraag is met name hoe? En wat? Met personal training krijg je de volle aandacht van je coach. Hierdoor behaal je sneller jou trainingsdoel(en).  Er zijn heel veel zaken wat het verschil kan maken als het gaat om het behalen van deze doelen. Daarom zijn coaching en voedingsadviezen een belangrijk onderdeel van onze begeleiding. Je wilt graag werken aan je lange termijn doel, oude patronen doorbreken en je nieuwe leefstijl vasthouden. Met een op maat gemaakt programma helpen we je hierbij.

Voor wie is Personal Training?

  • Je wilt wel bewegen, maar kunt er de tijd of discipline niet voor vinden.
  • Je bent al vaker begonnen met sporten, maar zag nauwelijks resultaat.
  • Je vindt het sporten in een drukke omgeving spannend of wilt simpelweg 1 op 1 aandacht
  • Je heeft een drukbezette agenda en je hebt een “stok achter de deur” nodig
  • Je verwacht bij het sporten nog meer persoonlijke aandacht en professionele begeleiding dan bij het reguliere sporten
  • Je wilt afwisseling van trainingsprogramma’s en full-service begeleiding op gebied van leefstijl

Hoe ziet een Personal training eruit?

Bij de intake bespreken we je persoonlijke doel(en). Aan de hand van deze doelen wordt de training gemaakt. In onze ruim ingerichte groepsruimte boven gaan we samen trainen. 30 tot 45 minuten ga jij volle bak trainen. Het beste uit jezelf halen. Je coach gaat je motiveren en zal ervoor zorgen dat je grenzen gaat verleggen. Samen zorgen we ervoor dat je veel voldoening haalt uit je trainingen. Een uitgebalanceerde training zorgt ervoor dat je echt wat gedaan hebt. Sporten = lekker bewegen. Trainen is zorgen dat je het beste in jezelf naar boven haalt en iedere week een stapje beter wordt. Fysiek zeker, maar ook mentaal.

 

 Onze werkwijze:

Doelstelling

Met een intakegesprek zullen we een realistische doelstelling vastleggen. We leggen onze werkwijze uit, plannen de trainingen in en kijken welke termijn, juiste training en leefstijl hierbij past.

 Meten is weten

Elke week bespreken we aan de hand van een uitgebreide Inbody analyse de voortgang en de resultaten. Behalve dat zeer waarschijnlijk je zelfvertrouwen groeit, plezier in sporten toe zal nemen, bewaken en meten we ook je progressie

Body support

Een belangrijk onderdeel van een veranderende leefstijl is voeding. Door het sporten zal je lichaamssamenstelling veranderen; je spierkracht zal toenemen de vetmassa neemt af. Op basis van je energiebehoefte (elk lichaam is anders) maken we een op maat gemaakt voedingsschema. Hierdoor creëren we nog meer een “sneeuwbaleffect” voor het beste resultaat.

 Exclusiviteit & commitment

Persoonlijke aandacht en afspraak=afspraak helpen je om je doelen te blijven halen. Wij garanderen je 100% aandacht, wij vragen 100% commitment.

 Technologie

Bewegen en resultaat halen mag en moet vooral leuk zijn. Hoe motiverend is dat we al je prestaties en voortgang inzichtelijk maken met onze eigen ontworpen Fitzone app. Door het registeren van onder andere de maandelijkse fit-testen, geven we je inzicht in je progressie, wel zo motiverend!

 Mentale coaching

Een leefstijl verandering kost tijd en energie en zal een proces met pieken en dalen zijn. Soms zal je even een motivatie dip hebben of is de drempel om s te gaan sporten, hoog. Onze Personal Trainers begrijpen dit en kennen de valkuilen en hebben voldoende tips om toch weer gemotiveerd aan de slag te gaan en een duurzaam resultaat te halen.

 Voortgangsgesprekken & eindevaluatie

Tijdens de het afgesproken traject halen we regelmatig et net op; liggen we op koers, wat kan beter en hoe kunnen we je blijven begeleiden naar een duurzame lifestyle. Na het PT traject evalueren we de samenwerking en maken we afspraken over een mogelijk vervolg, begeleid dan wel individueel