FITTEST

Wil je weten of F!tzone De Lutte bij jou past? Doe binnen een minuut onze Gratis Fittest en en we nemen snel contact met je op!

Gratis Fittest

SPORTSCHOOL DE LUTTE

Bokshandschoen

Dat sporten en bewegen je gezonder maakt weet iedereen. Met minimaal een half uur beweging per dag zorg je al voor een enorm positief effect op je lichaam. Daarnaast word je van sporten blij, kan je stress verminderen en verbeter je je weerstand. Zo maar wat feiten en een reden om (nog meer) met je lichaam aan de slag te gaan.

EGYM

eGYM vooraanzicht

Wil jij starten met fitnessen bij F!TZONE? Je fitter en vitaler voelen? Heb je een druk leven en weet je niet waar je je tijd vandaan moet halen? Zet dan vandaag die belangrijke stap en start met de EGYM. Langere tijd niet gesport? Ook dan is de EGYM ideaal.

Bootcamp trainingen

Zaal boven

Binnen F!TZONE bieden we een diversiteit aan groepslessen waarbij afwisseling, persoonlijke aandacht en de mogelijkheid tot het trainen in verschillende groepen, mogelijk is. Op gebied van bootcamptrainingen bieden wij het MX4 concept aan. 

PAST F!TZONE DE LUTTE OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij F!TZONE De Lutte en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben de nieuwste apparatuur van eGYM tot onze beschikking.