FITTEST

Wil je weten of F!tzone De Lutte bij jou past? Doe binnen een minuut onze Gratis Fittest en en we nemen snel contact met je op!

Gratis Fittest

(Smart) Flexx

WhatsApp Image 2022-11-22 at 3.25.59 PM

Op het werk, in de auto of thuis op de bank, meestal nemen we een voorovergebogen houding aan. De gemiddelde volwassen persoon in Nederland brengt maar liefst 8,5 uur per dag zittend door. Dit vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houdingen aan.


Het gevolg: verkorte spieren aan de voorzijde van ons lichaam zoals de borst en heupbuigers. Hierdoor neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten.

Mobiliteitstraining met (Smart) Flex is bedoeld om de gevolgen van de eenzijdige bewegingen uit het dagelijks leven tegen te gaan. Gebaseerd op de principes van yoga en de laatste inzichten uit de medische trainingstherapie, is het bij (Smart) Flex de bedoeling om verkeerde houdingen te corrigeren en te voorkomen.

EGYM

eGYM vooraanzicht

EGYM bestaat uit een combinatie van 8 volautomatische toestellen. 

De coach stelt eenmaal alle toestellen voor u in en al uw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op uw persoonlijke polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Bootcamp

Zaal boven

Bootcamp training voor iedereen, in alle soorten & maten.

De 4 pijlers die in iedere bootcamp work-out terugkomen, cardio, explosiviteit, kracht en uithoudingsvermogen, zorgen voor een complete trainingservaring. Iedere work-out is dus geschikt voor uiteenlopende fitnessniveaus.

Wanneer je de bootcamp work-out hebt gehad heb je alle spiergroepen getraind. We zorgen ervoor dat e

PAST F!TZONE DE LUTTE OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij F!TZONE De Lutte en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben de nieuwste apparatuur van eGYM tot onze beschikking.