LIDMAATSCHAPSTEST

Om bij de start een passend lidmaatschap te kiezen is het goed om te weten wat uw verwachtingen zijn. Aan de hand daarvan kunnen we een passend abonnement bieden die past bij uw wensen en eisen, deze informatie bespreken we graag in een persoonlijk gesprek met u. Tevens kunnen we dan kennis met elkaar maken. Deze test is vrijblijvend, u zit nergens aan vast, maar krijgt wel advies op maat. Wij nemen vervolgens contact met je op voor het inplannen van een afspraak. Uiteraard mag je ook zelf met ons contact opnemen.

Bij Fitzone bieden wij verschillende mogelijkheden aan om te starten. Zo kun je gebruik maken van onze EGYM, kan je meedoen aan groepslessen, krijg je begeleiding in de fitness en kun je in de horeca hoek genieten van heerlijke koffie of thee. Al deze faciliteiten staan tot jouw beschikking. Sporten bij Fitzone kan al vanaf € 8,75 per week onbeperkt en voor de jeugd hebben we nog lagere tarieven. Graag laten wij je ons concept met verschillende zones zien door middel van een rondleiding of een gratis proefles. Vervolgens zullen we samen met jou kijken welk lidmaatschap het best past bij je wensen. 

Lidmaatschapstest

(Smart) Flexx

WhatsApp Image 2022-11-22 at 3.25.59 PM

Op het werk, in de auto of thuis op de bank, meestal nemen we een voorovergebogen houding aan. De gemiddelde volwassen persoon in Nederland brengt maar liefst 8,5 uur per dag zittend door. Dit vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houdingen aan.


Het gevolg: verkorte spieren aan de voorzijde van ons lichaam zoals de borst en heupbuigers. Hierdoor neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten.

Mobiliteitstraining met (Smart) Flex is bedoeld om de gevolgen van de eenzijdige bewegingen uit het dagelijks leven tegen te gaan. Gebaseerd op de principes van yoga en de laatste inzichten uit de medische trainingstherapie, is het bij (Smart) Flex de bedoeling om verkeerde houdingen te corrigeren en te voorkomen.

EGYM

eGYM vooraanzicht

EGYM bestaat uit een combinatie van 8 volautomatische toestellen. 

De coach stelt eenmaal alle toestellen voor u in en al uw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op uw persoonlijke polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Bootcamp

Zaal boven

Bootcamp training voor iedereen, in alle soorten & maten.

De 4 pijlers die in iedere bootcamp work-out terugkomen, cardio, explosiviteit, kracht en uithoudingsvermogen, zorgen voor een complete trainingservaring. Iedere work-out is dus geschikt voor uiteenlopende fitnessniveaus.

Wanneer je de bootcamp work-out hebt gehad heb je alle spiergroepen getraind. We zorgen ervoor dat e

PAST F!TZONE DE LUTTE OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij F!TZONE De Lutte en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben de nieuwste apparatuur van eGYM tot onze beschikking.