LIDMAATSCHAPSTEST

Om bij de start een passend lidmaatschap te kiezen is het goed om te weten wat uw verwachtingen zijn. Aan de hand daarvan kunnen we een passend abonnement bieden die past bij uw wensen en eisen, deze informatie bespreken we graag in een persoonlijk gesprek met u. Tevens kunnen we dan kennis met elkaar maken. Deze test is vrijblijvend, u zit nergens aan vast, maar krijgt wel advies op maat. Wij nemen vervolgens contact met je op voor het inplannen van een afspraak. Uiteraard mag je ook zelf met ons contact opnemen.

Bij Fitzone bieden wij verschillende mogelijkheden aan om te starten. Zo kun je gebruik maken van onze EGYM, kan je meedoen aan groepslessen, krijg je begeleiding in de fitness en kun je in de horeca hoek genieten van heerlijke koffie of thee. Al deze faciliteiten staan tot jouw beschikking. Sporten bij Fitzone kan al vanaf € 8,75 per week onbeperkt en voor de jeugd hebben we nog lagere tarieven. Graag laten wij je ons concept met verschillende zones zien door middel van een rondleiding of een gratis proefles. Vervolgens zullen we samen met jou kijken welk lidmaatschap het best past bij je wensen. 

Lidmaatschapstest

SPORTSCHOOL DE LUTTE

Bokshandschoen

Dat sporten en bewegen je gezonder maakt weet iedereen. Met minimaal een half uur beweging per dag zorg je al voor een enorm positief effect op je lichaam. Daarnaast word je van sporten blij, kan je stress verminderen en verbeter je je weerstand. Zo maar wat feiten en een reden om (nog meer) met je lichaam aan de slag te gaan.

EGYM

eGYM vooraanzicht

Wil jij starten met fitnessen bij F!TZONE? Je fitter en vitaler voelen? Heb je een druk leven en weet je niet waar je je tijd vandaan moet halen? Zet dan vandaag die belangrijke stap en start met de EGYM. Langere tijd niet gesport? Ook dan is de EGYM ideaal.

Bootcamp trainingen

Zaal boven

Binnen F!TZONE bieden we een diversiteit aan groepslessen waarbij afwisseling, persoonlijke aandacht en de mogelijkheid tot het trainen in verschillende groepen, mogelijk is. Op gebied van bootcamptrainingen bieden wij het MX4 concept aan. 

PAST F!TZONE DE LUTTE OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij F!TZONE De Lutte en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben de nieuwste apparatuur van eGYM tot onze beschikking.