Sportschool De Lutte

Effectief en met plezier sporten bij sportschool F!TZONE De Lutte door eGYM en andere unieke zone concepten

Bij F!TZONE De Lutte bieden we in een inspirerende omgeving de mogelijkheid om resultaatgericht te kunnen trainen.

Om een goede basis te creëren adviseren wij je kennis te maken met de eGYM waar je effectief,  in slechtst 2 x 30 minuten per week, begeleid gaat trainen. Naast de eGYM bieden wij in combinatie met cardio een unieke inzage in je resultaten en voortgang. Wil je liever vrij trainen zonder begeleiding? Ook dit kan in onze krachthoek gecombineerd met onze toestellen zone.

Train je liever in een kleine groep om gemotiveerd te werken aan een gezonde leefstijl en gestimuleerd te blijven in trainen? Wij geven small-group trainingen in een groep van maximaal 12 deelnemers. Het zijn gevarieerde trainingen waarbij de persoonlijkde aandacht van een trainer motiverend en stimulerend werkt en waardoor samen trainen nog leuker wordt. Heb je na het trainen nog zin om even gezellig bij te kletsen en bij te komen van je inspanningen? In onze ruim opgezette horeca hoek met bar, bieden we je deze mogelijkheid onder het genot van een kop verse koffie. 

F!TZONE De Lutte biedt een afwisselend en gericht plan voor iedereen die graag wil werken aan zijn vitaliteit en leefstijl, dit in een omgeving waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en service onze kernwaarden zullen vormen. Binnen F!TZONE De Lutte is het dus mogelijk om verschillende ‘zones’ te werken aan je persoonlijke fitheid en weerbaarheid. Wij geloven er in en het is bovendien bewezen dat een betere vitaliteit bijdraagt aan een leuker leven. 

Voor wie is de eGYM en onze andere concepten?

De eGYM en de andere, aanvullende concepten is voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke fitheid en weerbaarheid. We worden allemaal steeds ouder en we “mogen” allemaal langer doorwerken. Jij bent echter degene die bepaald hoe gezond je oud wilt worden. Door het aanbieden van diverse concepten die ondersteund worden door moderne maar eenvoudig te bedienen apparatuur, kunnen wij ervoor zorgen dat je plezier houdt aan het trainen. Wij geloven erin dat je beter efficiënt en kort en vanuit een idee kunt trainen, dan dat je “zo maar wat doet”.  Door de afwisseling die we bieden en doordat we verschillende “zones” aanbieden, willen wij een brede doelgroep aanspreken die vinden dat het investeren in je eigen gezondheid wat waard is en waar over nagedacht is.

De voordelen van F!TZONE De Lutte, eGYM en de andere “zones”

Bij onze sportschool F!TZONE De Lutte hebben we  een plan gemaakt over wat we willen bieden aan onze klanten;

  • Trainen in een moderne omgeving, ruim opgezet met prima faciliteiten en dat voldoet aan alle hedendaagse eisen waaraan een sportschool zou moeten voldoen
  • 4 unieke (waaronder de innovatieve eGYM) en afwisselende zones met als doel om effectief en afwisselend te kunnen trainen
  • Gastvrij en service gericht personeel die veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding
  • Een leuke horeca hoek met mogelijkheid tot kinderopvang
  • Ruime openingstijden om iedereen de kans te geven om te kunnen trainen wanneer je zou willen

Je bent van harte welkom voor een proefles op de eGYM of om een kijkje te nemen in ons pand. Wij willen  je niet overtuigen maar maken je graag bewust van al onze mogelijkheden!

Meld je aan voor de gratis dagpas bij F!TZONE De Lutte!

Wil je gebruik maken van de gratis dagpas bij F!TZONE De Lutte, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!