Team Fitzone

Kom je ook bij Fitzone sporten? Dan geven deze enthousiaste instructeurs/instructrices de lessen en helpen ze je om je doelen te bereiken. Schroom niet om te vragen, wij staan altijd klaar om je te helpen.

Rick Scholten

Rick Scholten

Ik ben op maandag, dinsdag, woensdagavond, donderdag en af en toe op zondag in de zaal om jullie te helpen, daarnaast regel ik achter de schermen veel zaken rondom Fitzone.
WhatsApp Image 2021-01-14 at 09.07.38

Marije Vloothuis

Je zult mij in de zaal zien op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag , zaterdag en af en toe op zondag. Daarnaast geef ik op maandagavond, dinsdagmorgen en zaterdagmorgen MX4 (active) lessen + funboxing.
Foto Maud

Maud Roord

Op de maandagmorgen geef ik MX4 les en daarnaast ben ik in de zaal op maandag, donderdag en vrijdag.
Foto Loes

Loes Veldhuis

Op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en af en toe op zondag ben ik er voor jullie in de zaal. Daarnaast geef ik op dinsdagavond en vrijdagochtend MX4 lessen en Funboxing.
WhatsApp Image 2021-01-14 at 09.11.41

Jorieke Bodde

Naast mijn eredivisie volleybal bij Set-up 65 geef ik bij Fitzone een aantal MX4 lessen. Mij zie je met name op donderdagavond en zondagochtend.
WhatsApp Image 2021-01-14 at 09.09.21

Rick Oude Oosterik

Op woensdagavond ben ik er voor de MX4 lessen voor de dames en voor de heren groepen.
Eefje

Eefje Scholten

Ik regel de kinderopvang bij Fitzone. Op maandag, woensdag en vrijdagochtend sta ik klaar voor de kindjes vanaf 4 maanden tot 4 jaar wanneer de moeders/vaders aan het sporten zijn.