Sporten bij F!TZONE

Waarom sporten bij F!TZONE ?

Dat sporten en bewegen je gezonder maakt weet iedereen. Met minimaal een halfuur beweging per dag zorg je al voor een enorm positief effect op je lichaam. Daarnaast word je van sporten blij, kan je stress verminderen en verbeter je je weerstand. Zo maar wat feiten en een reden om (nog meer) met je lichaam aan de slag te gaan. Bij F!TZONE willen we echter meer bieden dan  de mogelijkheden die “een sportschool” biedt. Sporten en bewegen moet leuk zijn, maar vooral ook leuk blijven. Met ons unieke zone concept denken wij dat we een brede doelgroep kunnen aanspreken en veel afwisseling en service kunnen bieden waardoor een bezoek aan F!TZONE leuk is en vooral ook blijft.  Door te luisteren naar de wensen van onze klanten, kritisch te zijn en te blijven vernieuwen in je eigen dienstverlening, vinden we het een super gave uitdaging om mensen letterlijk in beweging te krijgen en te verbinden met elkaar!

Visie:

Wij willen graag een ontmoetingsplek zijn waar de begrippen “bewegen”, “ voeding”, “coaching” en “sociale verbondenheid” samenkomen op een laagdrempelige manier. Dit bieden we aan in inspirerende locatie in De Lutte en via ons digitale platform door nuchtere, vakbekwame mensen die gaan voor eenvoud en plezier.

Missie:

“Goed in je vel zitten” kan voor iedereen een andere betekenis hebben, zowel fysiek als mentaal. We investeren allemaal veel tijd, geld en middelen aan zaken waar we een bepaalde waarde aan toekennen. Hoeveel investeren we eigenlijk in onszelf en wat is ons dat waard? Wij zijn ervan overtuigd door aandacht en tijd te geven aan jezelf en trots te zijn op wie je bent, kan bijdragen aan het welzijn van een gelukkiger en gezonder mens. De stap om dit te realiseren is niet altijd even makkelijk. Tevens is het vasthouden ook lastig. Wij willen je niet overtuigen maar wel bewust maken dat we dit samen kunnen beinvloeden door op een simpele en leuke manier te blijven werken aan lichaam en leefstijl. Op een manier die bij jou past, in een omgeving waar iedereen zich welkom voelt en die inspireert en motiveert.

“F!TZONE De Lutte; STOP THINKING, START DOING”

Meld je aan voor de gratis dagpas bij F!TZONE De Lutte!

Wil je gebruik maken van de gratis dagpas bij F!TZONE De Lutte, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!